Slon od konca za vezenje

O nama

Konci

Preko 20 godina iskustva strojnog veza

Obrt koji se bavi izradom programa za vezenje te strojnim vezenjem na sve vrste tkanina, odjevne predmete, kape, ručnike, posteljinu, stolnjake, a osim toga bavimo se i šivanjem jastučića, posteljina i raznih modnih dodataka.

Stroj za vezenje Ricoma

Strojevi

Mašina za strojno vezenje koju koristimo je Ricoma MT-1502 sa dvije glave koje svaka sadrže po 15 igala, što nam omogućava duplo brži rad. Ujedno vez programiramo u COREL programima specijaliziranim za strojno vezenje. Osim toga, za krojenje i proizvodnju raznih dodataka koristimo JACK E4S-4-M03/333 industrijski šivaći stroj te JACK W4-D01GBX356 industrijski šivaći stroj 'iberdek'.

Povijest vezenja

Povijest

Radno iskustvo stekli smo na mašinama za strojni vez u jednoj od najpoznatijih kompanija za proizvodnju odjeće u Europi. Nakon toliko godina rada, odlučili smo se na otvaranje vlastitog obrta kako bi tržištu omogućili proizvodnju personaliziranog veza.

Vezenje

Stalo nam je do onog čime se bavimo

Vezenje

Iznimno smo ponosni što od prvog dana poslovanja koristimo Madeira konce, s obzirom da je Madeira proizvođač koji održivost stavlja na prvo mjesto pri kreiranju svojih proizvoda. U svakom koraku proizvodnje počevši od same nabavke ekološki prihvatljivih materijala te korištenja procesa koji minimiziraju ugljični otisak te stvaraju proizvode koji su certificirani kao organski i održivi. Osim toga, sve ostatke materijala koristimo u svrhu kreiranja drugih proizvoda, poput gumica za kosu.

Kontaktirajte nas